Het wedstrijdsecretariaat wordt de laatste weken regelmatig benaderd over problemen met het uitstellen van wedstrijden omdat een of beide teams kampen met de mexicaanse griep van een of meerdere spelers. Aangezien het wedstrijdsecretariaat dit ziet als overmacht hebben wij besloten om voor alle teams de uiterste inhaaldatum en uiterste inleverdatum te verlengen.

Voorheen was de regel:

De uiterlijke datum om een wedstrijd in te halen is de eerstvolgende inhaalweek. De eerste inhaalweek loopt van maandag 14 december 2009 tot en met vrijdag 18 december 2009. Uiterlijk woensdag 13 januari 2010 moeten alle wedstrijden van speelweek 1 t/m 11 ingeleverd zijn!

Dit wordt:

De uiterlijke datum om een wedstrijd in te halen is 29 januari 2010. Uiterlijk woensdag 3 februari 2010 moeten alle wedstrijden van speelweek 1 t/m 11 ingeleverd zijn!

Wij begrijpen dat deze beslissing eerdere beslissingen van het wedstrijdsecretariaat tegenspreken, maar door de ontstae situatie hebben wij geen andere keus. Wij rekenen op uw begrip.

Wij hopen dat deze versoepeling het vinden van een datum voor uitgestelde wedstrijden eenvoudiger maakt en hierdoor problemen voorkomen worden.

Uiteraard kan er contact met ons opgenomen worden als er nog aanvullende vragen en/of opmerkingen zijn:

Serge & Inge Terburg
Simon Onder de Linden
wedstrijden@rdbdarts.nl