NDB Ranking: Open Rivierenland

22 oktober gaat het NDB Rankingseizoen van start, schrijf je nu in!

Het nieuwe NDB Rankingseizoen 2023/2024 staat voor de deur. Op zondag 22 oktober begint het nieuwe rankingseizoen in samenwerking met ons, met de Open Rivierenland!

Open Rivierenland

Voor de eerste NDB Ranking gaat de NDB in samenwerking met de RDB naar Wijchen. Wil je ook meedoen? Schrijf je dan snel in voor het Open Riviereland op zondag 22 oktober. We hopen natuurlijk weer erg veel darters te verwelkomen op de allereerste NDB Ranking van het seizoen. Niet alleen zijn er mooie geldprijzen te winnen, ook plaatsen alle winnaars zich automatisch voor de NDB Masters, welke na het NDB Rankingseizoen worden gehouden. Tevens kan je je via de NDB ranking plaatsen voor de Nederlandse Selectie of een MODUS Super Series ticket veroveren!

Locatie

Sportcentrum Arcus
Campuslaan 14
6602 HX Wijchen

Inschrijven Heren A en Dames

Heren A en dames kunnen alleen vooraf inschrijven via deze link.

Je kunt je ook zonder NDB-nummer inschrijven, maar dan kun je geen punten verdienen voor de ranking. Een NDB-nummer kun je tijdens het toernooi ook nog aanvragen aan de wedstrijdtafel. Neem hiervoor altijd jouw lidnummer mee van jouw lidorganisatie. Wij zorgen vervolgens dat jouw punten verwerkt worden. Wil je je NDB-nummer weten? Stuur dan een mail naar info@ndbdarts.nl.

Je kunt inschrijven tot zaterdagmiddag 21 oktober 15.00 uur. De inschrijving is alleen geldig als je online hebt betaald en als je een bevestigingsmail hebt ontvangen.

Inschrijven overige categorieën

De Heren B, Junioren, Aspiranten, Meisjes, Paradarters en Specials schrijven zich op locatie in middels een inschrijfbriefje. Spelers in deze categorieën kunnen zich dus niet online inschrijven.

Kosten 

Heren A: €12,50 (excl. €0,75 transactiekosten)
Dames: €12,50 (excl. €0,75 transactiekosten)
Heren B: €10,00
Paradarts: €10,00
Jeugd: gratis

Ledenvoordeel:

Alle leden van de NDB krijgen een prijsvoordeel t.o.v. de niet leden van de NDB. Ben je dus lid van een lidorganisaties van de NDB dan krijg je €2,50 korting op je inschrijving per NDB Ranking. De heren A en dames betalen dus €10,00 per NDB Ranking en kunnen in het laatste scherm van de inschrijving lezen hoe deze korting in zijn werk gaat. Leden van de NDB die zich in de zaal inschrijven voor de heren B categorie of paradarts categorie betalen dus €7,50.

Belangrijke tijden:
  • De locatie gaat uiterlijk om 10.00 uur open.
  • De jeugd (meisjes, aspiranten, junioren) kan zich tot 11.00 uur inschrijven. De toernooien beginnen +/- 11.15 uur.
  • De paradarters en specials kunnen zich tot 11.30 uur inschrijven. De toernooien beginnen +/- 11.45 uur.
  • De Heren B kunnen zich tot 12.30 uur inschrijven. Dit toernooi begint +/- 13.00 uur.
  • De Heren A en dames kunnen zich uitsluitend vooraf online inschrijven. Op de dag zelf moeten zij zich tussen 11.30 en 12.30 uur aanmelden. De toernooien beginnen +/- 13.00 uur
  • De voorinschrijving voor de heren A en dames sluit nog steeds op zaterdag 15.00 uur. Echter wordt er op zaterdagavond geen loting gepubliceerd. De voorinschrijving sluit nog wel om 15.00 uur omdat wij op dit moment de inschrijving nog moeten exporteren en verwerken, voordat de inschrijving in DartConnect geïmporteerd kan worden.
  • Alle spelers die zich hebben ingeschreven voor de heren A of dames moeten zich op zondag tussen 11.30 en 12.30 uur aanmelden bij de wedstijdtafel. Indien je niet (tijdig) aanmeldt zal je niet worden meegenomen in de loting.
  • Om 12.30 uur zullen wij de loting verrichten met alleen de spelers die zich hebben aangemeld in het heren A en dames toernooi. De loting staat dan om circa 12.50 uur online op DartConnect en hier kunnen alle spelers ook live volgen waar en wanneer ze moeten gooien.
  • Heren A en dames toernooien starten +/- 13.00 uur.
  • Tijdens het toernooi (heren A en dames) ontvangen de spelers via de e-mail notificaties van DartConnect over de voortgang van het toernooi. Gebruik daarom bij de inschrijving het emailadres waarop je tijdens het toernooi de DartConnect notificaties wilt ontvangen.
Dispensatie:

Jeugdspelers dienen tegenwoordig voor het seizoen te bepalen in welke categorie zij het gehele seizoen willen spelen. Meer informatie vind je hier.
Wil je dispensatie aanvragen omdat je bijvoorbeeld gedurende het seizoen 18 jaar wordt en vanaf het begin wil deelnemen bij de senioren, regel dit dan voor de eerste ranking!

Alle overige informatie die je zeker even wil doorlezen voordat je naar de eerste NDB Ranking komt kun je vinden door hier te klikken.

De NDB en de organiserende lidorganisaties gaan er alles aan doen om er wederom een succesvol, sportief en aantrekkelijk seizoen van te maken. Zorg dus dat jij er ook bij bent op 22 oktober!

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *