Open brief en oproep aan alle leden van de Rivierenland Darts Bond inzake de RDB Ranking.

 

 

 

Beste Leden van de Rivierenland Darts Bond,

 

Al een groot aantal jaren bestaat er de RDB Ranking, van lage tot hoge opkomst en van kleine naar grote locaties. Elk jaar organiseren we weer de ranking voor alle leden.

 

Helaas merken we dat de opkomst steeds lager wordt en willen we graag met darters in gesprek komen hoe dit komt en hoe we dit kunnen stopzetten of wellicht zelfs weer wat groei kunnen realiseren met de RDB Ranking.

 

Wij van het bestuur hebben absoluut de intentie om de Ranking dit seizoen af te maken en komend seizoen een nieuwe Ranking op te zetten, ook u zult begrijpen dat we geen tijd in komend seizoen stoppen als er geen behoefte van de leden is aan een nieuwe Ranking. We hebben diverse ideeen, bijvoorbeeld richten op de breedtesport en laagdrempeliger organiseren, maar alles valt of staat op reacties van de leden!

 

Daarom hierbij een oproep aan alle leden om te reageren waarom je wel of juist niet naar de Ranking zou komen. En aangezien er een of meerdere leden uit de Rankingcommissie heeft/hebben aangegeven er komend seizoen mee te stoppen zijn we ook op zoek naar enthousiaste mensen die e.e.a. ook willen opzetten, uiteraard met gedegen ondersteuning vanuit het bestuur.

 

Stuur je reactie naar: voorzitter@rdbdarts.nl. Een bestuurslid of rankingcommissielid zal zeker contact met je opnemen, let wel: Alle reacties zullen eerst verzameld worden en begin 2012 zal er terugkoppeling komen. Indien het ons inziens belangrijk is om eerder contact op te nemen zal dit zeker gebeuren.