Patrick van Olderen wint 2e Rivierenland Ranking

Afgelopen zaterdag, 5 oktober, werd de tweede Rivierenland Ranking georganiseerd in Gasterij ’t Koetshuis in Reek. 44 deelnemers mochten we begroeten in een zeer gezellige sfeer.

 

11 poules van 4 konden er gevormd worden waardoor de poulefase lekker vlot door kon lopen. Voor 22.00 kon de knockout-fase al aanvangen met daarin o.a. de achtste finale wedstrijd tussen Gino Vos en Jordy Terburg die door Gino werd gewonnen met 3-1.

 

Ondertussen vond onze loterij gretig aftrek met allerlei leuke prijzen die er te winnen vielen. Op het eind van de avond waren zowaar alle enveloppen verkocht!

 

Peter Jansen tegen Niels Mauel was de eerste kwartfinalewedstrijd die in een 3-1 overwinning voor Peter werd beslist. Datzelfde deed Gino Vos die in de kwartfinale Sjors van Summeren trof. Wesley van den Hurk had met een 3-0 overwinning veel minder moeite met Michael Verhofstad. Dezelfde uitslag konden we noteren in de wedstrijd Patrick van Olderen tegen Hans van er Elzen.

 

En daardoor trof Patrick Gino in de halve finale. Een zeer spannende wedstrijd want er moest een 7e leg aan te pas komen om tot een beslissing te komen. Maar uiteindelijk toonde Patrick weer aan dat hij in een uitstekende vorm verkeert en won met 4-3. Wesley van den Hurk was gauw klaar met Peter Jansen: 4-1

 

De winnaar van de vorige keer dus in de finale tegen Patrick. Wesley deed goed zijn best maar het was Patrick die er uiteindelijk met de toernooiwinst vandoor ging. 8 legs waren er voor nodig: 5-3.

 

In de verliezersronde werden er liefst 3 wedstrijden met 2-0 beslist. Joost Derksen won van Mike van Boxtel, Lars Fransen won van Mari van den Berg en Hugo Zomerschoe deed datzelfde tegen Robert-Jan Heijnen. Joan van Orsouw was de enige die zijn kwartfinale won van Anita Zomerschoe met 2-1.

 

In de halve finale moest Joost het opnemen tegen Lars. De volle vijf legs waren nodig om tot een finalist te komen. Maar het was Joost die aan het langste eind trok: 3-2. Hugo Zomerschoe zette eenvoudig Joan van Orsouw opzij met 3-0.

 

In de finale was het echter op voor Joost want Hugo ging er liefst met een 4-1 overwinning vandoor en won zo de verliezersronde.

 

Beste dames waren deze avond Mendy Verhofstad en Denise Trouerbach, die de prijs dus moesten delen.

 

Wesley van den Hurk was degene met de meeste 180ers van de avond.

 

En zo kwam er een eind aan een zeer geslaagde en supergezellige avond. Over 4 weken, op zaterdag 2 november staan we opnieuw in ’t Koetshuis in Reek en dus NIET in Matchroom, zoals eerder aangekondigd. We hopen jullie dan allemaal weer te zien.

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *