Programma Juni en Juli

Beste leden,

We kruipen langzamerhand richting het einde van het seizoen. Al klinkt het nog ver weg, we komen ook al bijna toe aan de eindejaarstoernooien.

Om iedereen ver genoeg van tevoren te informeren, volgt hieronder alle informatie per activiteit die gepland staan. Dit overzicht wordt aangevuld, mocht dat nodig zijn. De toernooien voor juni en juli:

Datum Toernooi Locatie Deelnemende teams
2 juni Divisiekampioenschap Eredivisie Sportcentrum Arcus, Wijchen Veni Vidi Vici, de Tol, Wild Hogs en winnaar periode 3
4 juni Speler van het Seizoen Sportcentrum Arcus, Wijchen Persoonlijke uitnodigingen worden of zijn verzonden
10 juni Divisiekampioenschap Eerste Divisie Onder de Toren, Elst Zatte Bull (1A) en Cornerhouse (1B)
10 juni Promotiewedstrijd Eerste Divisie Onder de Toren, Elst The Rescue Rangers en The Free Tree
10 juni Teamfinaleronde Onder de Toren, Elst Teams worden uitgenodigd na afloop nacompetitie
24 juni Landelijke Divisiekampioenschappen Hanzehal, Zutphen Divisiekampioenen Ere, 1e, de Hokkers (2e) en Lekker Simpel Houwe (3e)
25 juni Landelijke Bekerkampioenschappen Hanzehal, Zutphen de Tol (winnaar Rivierenland Masters)
7 juli Algemene Ledenvergadering Sportcentrum Arcus, Wijchen

*NIEUW* Divisiekampioenschap Eredivisie

Met de invoering van periodekampioenschappen in de Eredivisie plaatsen naast de kampioen, drie periodekampioenen zich voor het Divisiekampioenschap en het felbegeerde ticket naar het NK voor Eredivisieteams georganiseerd door de NDB. In dit nieuwe format nemen de 4 teams het tegen elkaar op in de halve finale (format Eredivisie, zonder de teamgame). De winnaars plaatsen zich voor de finale, waarna de winnaar van de finale zich kwalificeert voor de Landelijke Divisiekampioenschappen voor Eredivisieteams.

Omdat de Eredivisie nog enkele speelweken kent, zijn de deelnemers, op winnaar van periode 1 en 2 (Veni Vidi Vici) na, vooralsnog niet bekend.

Toernooigegevens

Datum: Vrijdag 2 juni 2023

Locatie: Sportcentrum Arcus, Campuslaan 14 in Wijchen

Zaal open: 19:00 uur

Start halve finales: 20:00 uur

Divisiekampioenschap en promotiewedstrijden 1e divisie

De twee kampioenen van Divisie 1A en 1B zullen tegen elkaar strijden voor de titel Divisiekampioen 1e divisie en een plek op het NK voor 1e-divisieteams. Tevens promoveren beide teams naar de Eredivisie. De nummers 2 spelen op hetzelfde moment tegen elkaar voor de laatste promotieplek.

Toernooigegevens:

Datum: Zaterdag 10 juni

Locatie: Onder de Toren, Elst

Zaal open: n.n.b.

Start wedstrijden: n.n.b.

Divisiekampioenschap en promotiewedstrijden 2e en 3e divisie

Dit jaar strijden de divisiekampioenen via de nacompetitie om het algehele divisiekampioenschap per divisie. De winnaars van iedere divisie mag afreizen naar het NK voor 2e en 3e divisieteams georganiseerd door de NDB. Op het moment van schrijven is de stand als volgt:

2e divisie
# Team Wed. Winst Gelijk Verlies Totaal Saldo
1. De Hokkers 5 5 0 0 15 32-13
2. De Vrijboom 13 5 3 0 2 9 26-19
3. Zippitt 5 2 0 3 6 19-26
4. Nomads 5 0 0 5 0 13-32
3e divisie
# Team Wed. Winst Gelijk Verlies Totaal Saldo
1. Lekker Simpel Houwe 4 4 0 0 12 34-2
2. Just Lucky 3 1 0 2 3 9-18
3. De Beurs 2.0 3 0 0 3 0 2-25
Promotie 2e divisie

Ook streden de nummers 2 van iedere 2e divisie voor een promotieplaats naar de 1e divisie. Dit gebeurde ook via de nacompetitie. De bovenste 2 teams promoveren naar de 1e divisie. Wij feliciteren de Wolfpack en de Blinde Vinken! Veel succes volgend seizoen in de eerste divisie. Voor de Underdogs geldt dat zij eerste reserve zijn mocht er een team uit de Eerste divisie zich niet opnieuw inschrijven.

# Team Wed. Winst Gelijk Verlies Totaal Saldo
1. De Wolfpack 4 2 0 2 6 20-16
2. De Blinde Vinken 4 2 0 2 6 18-18
3. The Underdogs 4 2 0 2 6 16-20

Vanuit de 3e divisie zijn ook de nummers 2 en 3 in de eindstand gepromoveerd naar de 2e divisie. Wij feliciteren Janssen & Janssen 1, Janssen & Janssen 5, Dubbel Zeuven, de Bouncers, de Huismannen, DartgroepZonderNaam, Groep C en de Gezelligheid 2.

*NIEUW* Teamfinaleronde

Op zaterdag 10 juni organiseert de RDB voor het eerst de TEAMFINALERONDE. In dit team-toernooi, exclusief voor teams uit de 2e en 3e divisie, zullen alle deelnemende teams het tegen elkaar opnemen in een compleet nieuw format.

* De winnaars van de nacompetitie poules zijn automatisch gekwalificeerd. Zij ontvangen naast hun deelname voor iedere aanwezige speler 4 consumptiemunten.

* Overige teams mogen uiteraard ook deelnemen aan dit leuke eindtoernooi! Inschrijving kost € 50,- per team, dit is inclusief 10 consumptiemunten per team.

Tijdens de TEAMFINALERONDE zijn er uitsluitend leuke prijzen te winnen! Wij hopen zoveel mogelijk teams te mogen begroeten.

Inschrijving is mogelijk direct na afloop van de nacompetitie!

Toernooigegevens:

Datum: Zaterdag 10 juni

Locatie: Onder de Toren, Elst

Zaal open: n.n.b.

Start toernooi: n.n.b.

Algemene Ledenvergadering (ALV) 2023

Als laatste kondigt het bestuur ook graag de datum aan voor de jaarlijkse ALV. Deze zal plaats vinden op vrijdagavond 7 juli. Zet deze alvast in de agenda, alle teams worden opgeroepen om ten minste de teamcaptain of ander teamlid af te vaardigen.

Datum: Vrijdag 7 juli

Locatie: Sportcentrum Arcus, Wijchen

Zaal open: 19:30 uur

Start ALV: 20:00 uur

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *