OPROEP! R.D.B. LEDEN GEZOCHT ALS VRIJWILLIGER TIJDENS OPEN RIVIERENLAND OP ZONDAG 1 DECEMBER

Op zondag 1 december 2019 organiseert de RDB voor het eerst sinds 2016 weer een NDB rankingevenement. Dit zal plaatsvinden in Sportcentrum Arcus te Wijchen. Om dit toernooi organisatorisch tot een goed einde te brengen zijn wij op zoek naar leden die ons zouden willen ondersteunen tijdens deze dag. Collega-leden aansporen om zich op te geven als vrijwilliger wordt uiteraard toegejuicht.

Waar zoeken wij vrijwilligers voor?

Tijdens het toernooi zullen wij een beroep doen op mensen die kunnen assisteren bij de inschrijving, sheetschrijvers, callers, runners, toezichthouders, coördinatoren van spelerscategorieën, schrijvers (o.a. podiumbaan), muntverkopers en player marshalls.

Wat vragen wij van je?

Alle vrijwilligers krijgen op voorhand het draaiboek toegezonden. Hierin staat de omschrijving van de taken en verantwoordelijkheden. Deze dien je gelezen te hebben alvorens wij op zondagochtend om 9:00 uur samenkomen voor een briefing voordat de deuren open gaan. Hierna vragen wij je je stinkende best te doen om je taak zo goed mogelijk uit te voeren in een gezellige ambiance.

Wat krijg je er voor terug?

Gedurende deze dag word je voorzien van een hapje en drankje, lunch, diner (indien je er dan nog bent) en ontvang je een vrijwilligersvergoeding. Tevens krijg je gedurende de toernooidag toegang tot de VIP ruimte voor RDB officials en genodigden.
Hoe kun je je aanmelden?

Je kunt je via onze website aanmelden door het vrijwilligersformulier in te vullen of door te mailen naar voorzitter@rdbdarts.nl. Voor een beschrijving van de verschillende functies verwijzen wij je graag door naar het informatieblad dat spoedig op onze website zal worden geplaatst.

Wij hopen op velen van jullie te mogen rekenen! Voor iedereen die als speler actief zal zijn, houdt onze website goed in de gaten, ook voor jullie volgt er iets!