De RDB-dames hebben in de Landelijke Competitie ook hun zevende wedstrijd gewonnen. Het werd 10-1 tegen de dames van de FDB uit Friesland

Het enige punt dat naar de tegenstander ging was in de allereerste single die een 3-0 nederlaag werd. Maar daarna lieten onze dames geen single meer liggen, ondanks een aantal spannende partijen die met 3-2 uit het vuur moesten worden gesleept, waardoor er al een 4-1 tussenstand te noteren viel
En ook in de koppels werd de goede vorm doorgezet. Na twee koppels was de wedstrijd al beslist en kon de RDB-dames de winst in poule B niet meer ontgaan. Ook de laatste twee koppels werden gewonnen, evenals de teamronde en de captainsgame waarmee de grootste overwinning van dit seizoen een feit was en de play-offs al ruimschoots behaald zijn zonder nederlaag.

Maar er is nog één wedstrijd te gaan tegen DSWN uit Den Haag maar die zal pas op 25 mei gespeeld worden. Een week later, op 1 juni, zullen de play-offs gespeeld gaan worden.

De RDB-heren spelen komende zaterdag uit tegen DOGD uit Groningen, een week later, op 23 maart, tegen de heren van de FDB uit Friesland.