De kruitdampen van het afgelopen seizoen dat eindigde met het fantastische landskampioenschap zijn inmiddels opgetrokken, de vakantie is voorbij en dus is het nieuwe seizoen weer begonnen

En dat nieuwe seizoen begon voor onze dames direct met een knaller, namelijk een herhaling van de halve finale van het kampioenschap tegen DSWN, dat is een ware thriller met 6-5 verslagen werd. Zouden onze dames het opnieuw lukken te winnen?

Daar leek het in eerste instantie niet op, aangezien er na de singles tegen een 3-2 achterstand aangekeken werd. Maar dat onze dames over een enorme veerkracht beschikken en de lijn van vorig seizoen moeiteloos voort zetten bleek in de koppels toen de stand werd rechtgetrokken tot 4-4. Het laatste koppel, de teamronde én de captainsgame werden ook in RDB-voordeel beslist waarmee de dames het seizoen uitstekend begonnen zijn met een 7-4 overwinning. De zegetocht wordt dus gewoon voort gezet.

Verder kunnen wij nog melden dat ons jeugdteam een 11-0 overwinning heeft geboekt op DBA, ook een klasse prestatie natuurlijk.

De heren waren deze keer vrij vrij, maar op zaterdag 5 oktober reizen de heren en dames af naar DBMN. Tot dan!