De RDB-dames hebben hun tweede overwinning van het seizoen geboekt. Na de eerste wedstrijd met 7-4 te hebben gewonnen van VDO, werd met dezelfde cijfers van DSWN gewonnen. De heren daarentegen beleefden een totale off-day: de landskampioen ging met liefst 13-4 onderuit.

De dames gingen voortvarend van start. Was het na de tweede single nog 1-1, daarna werden alle singles gewonnen en stond er al een 4-1 voorsprong op het bord. Maar de dames van DSWN lieten zich niet zomaar naar de slachtbank leiden en pakten de eerste twee koppelpartijen. De volgende twee waren weer voor onze dames waarmee de winst al binnen was. In de teamronde waren de dames uit Den Haag de sterkste. De captainsgame moest dan ook het zevende punt voor de RDB opleveren. De nodige dubbels werden aan beide kante gemist maar het laatste punt was dan toch voor de RDB. Twee keer een knappe 7-4 winst, dat biedt vertrouwen voor de volgende wedstrijd tegen DBMN.

Bij de heren ging het ondertussen niet goed. Na de singles leek de partij al verloren en keken onze mannen al tegen een 7-2 achterstand aan. Aan hen dus de taak het verschil zo klein mogelijk te houden. Maar het lukte deze middag allemaal niet. In de koppels en in de trio’s werden toch nog twee punten binnen gehaald, maar veel hielp dat niet meer, waardoor er een uiteindelijke 13-4 nederlaag op het bord stond. Over vier weken weer een nieuwe kans.

De volgende wedstrijd komt er al weer snel aan: op zaterdag 3 december staat de uitwedstrijd tegen DBMN op het programma.