RDB-dames winnen ruim van DBA, RDB-heren lijden nederlaag

De RDB-dames hebben in hun eerste wedstrijd van het seizoen een ruime overwinning behaald tegen de dames van DBA uit Almere. Mét twee verse speelsters in de selectie: Kelly Streef keerde terug bij de RDB na een avontuur bij DBMN en Kyana Frauenfelder is nieuw in het LaCo-team

Onze dames gingen voortvarend van start en namen al snel een 2-0 voorsprong. Alleen de derde single ging na een spannende partij naar de tegenstander, maar de vierde en de vijfde single waren weer voor de RDB.
Ook het eerste koppel moest de RDB aan de tegenstander laten, maar door na het tweede koppel twee wissels in te brengen konden onze dames flink gaan uitlopen en stond er na de koppels een 7-2 tussenstand op het bord.
Ook de teamronde en de captainsgame waren geen enkel probleem meer en dus begonnen onze dames met een 9-2 overwinning aan het seizoen.

Bij de heren was het zeker niet minder spannend. Ook daar werd begonnen met een team met de nodige nieuwe gezichten. Na een 4-1 achterstand op de helft van de singles wisten onze heren zich nog knap terug te vechten tot een 5-4 achterstand, alle kans dus nog om ook daar een overwinning binnen te halen. Maar in de koppels liepen de heren van DBA toch weer verder uit, alleen het vierde koppel was voor de heren van de RDB en dus een 5-8 tussenstand. In de trio’s lukte het nog tot 7-8 terug te komen maar de mannen van DBA pakten de laatste twee partijen en daardoor verloren de RDB-heren met 7-10.

Op 21 oktober wordt de volgende gespeeld, daarvoor reizen onze teams af naar Leiden om te gaan spelen tegen de DBBR.

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *