Zaterdag 26 januari gaat de RDB-karavaan naar Groesbeek. Een van de doelstellingen van de ranking is dat we in alle contreien van Rivierenland aanwezig willen zijn. Het van oudsher grote dartsbolwerk Groesbeek hoort uiteraard op de ranking-agenda te staan. In Party X-perts De Linde wordt het vierde ranking-toernooi van dit seizoen gespeeld.

De laatste RDB-happening van 2007 vond plaats in Tiel. 191 deelnemers waren van de partij in Restaurant De Betuwe. Een fantastisch aantal voor een toernooi dat pas aan de tweede jaargang bezig is. Het is de combinatie van een organisatie die staat en een onderlinge sfeer onder de darters die de laatste jaren binnen de RDB duidelijk verbeterd is. De ranking beleeft hoogtijdagen.

Even de belangrijkste prestaties uit Tiel in de reprise.
De successen van Jermaine Hardeman zijn al uitvoerig besproken. Zijn hattrick is buitengewoon imponerend en zal niet snel geëvenaard worden. De jonge vogelpikker uit Westervoort is inmiddels de te kloppen man op de ranking.

Bij de dames een verrassing. Wilke Heinemans, voor het eerst aanwezig, behaalde glansrijk de dagprijs.

De Tielse thuisspelers waren in groten getale aanwezig. En verder waren er natuurlijk grote groepen darters uit alle windstreken van de bond.
Een kleine impressie…

fotografie: Jeanne Stoop

4e RDB-ranking
Datum: Zaterdag 26 januari
Locatie: Party X-perts De Linde
Adres: Cranenburgsestraat 33
Postcode: 6561 AM

Plaats : Groesbeek
Tel: 024-3976666