Voor diegene die hiervoor interesse heeft: 

SLUITING INSCHRIJVING Open Antwerpen

Voorinschrijving tot en met 22 maart 2010

Beste mensen,

Tijdens het weekend van 2-3-4 april 2010 wordt de 23e editie van het Internationaal Darts Toernooi “Datadart Open Antwerpen” gehouden in het Bloso-centrum Netepark in Herentals.

Vergeet je niet in te schrijven, net zoals enkele honderden die dit al gedaan hebben, en mist dit evenement niet. Inschrijven is mogelijk tot en met maandag 22 maart 2010!

Het Open Antwerpen, met een prijzenpot van 18.700 euro, maakt deel uit van de International Darts Tour of the Lowlands, wordt gespeeld onder auspiciën van de Belgische Darts Bond en de reglementen van de International Darts Tour of the Lowlands.

De Dames en Heren single tellen mee voor de ranglijst van de WDF, BDO, Zuiderduin Masters en de International Darts Tour of the Low Lands. De winnaars van de singles mogen deelnemen aan de Winmau World Masters en deze van de dames en heren eveneens aan het kwalificatietoernooi voor de Lakeside World Professional Darts Championships.

Open Antwerpen 2010
Vrijdag 2 april Mix Koppels
Zaterdag 3 april Dames en Heren Koppels
Zondag 4 april Singles (Dames-Meisjes-Heren en Jongens)

Voor alle onderdelen is het enkel mogelijk om op voorhand in te schrijven tot en met maandag 22 maart 2010. Na deze datum worden geen inschrijvingen meer aanvaard.

Online inschrijven? Meer informatie? http://www.open-antwerpen.be/