Speler van het Seizoen toernooi op vrijdag 8 juni in De Hoendrik in Herveld: alle informatie

Het laatste toernooi van het jaar is het Speler van het Seizoen toernooi. Na vele verzoeken van spelers hebben wij dit toernooi weer op vrijdagavond geplaatst en wel op vrijdag 8 juni. Ook hiervoor is Zalencentrum de Hoendrik in Herveld de gastheer. Het toernooi begint om 20.00. Na de competitie zullen de ranglijsten worden gepubliceerd en zullen alle geplaatste spelers worden benaderd. Maar ons helpen hebben wij nog veel liever door je zelf aan te melden indien je al geplaatst bent. Aanmelden kan via het mailadres en telefoonnummer onderaan dit bericht.

En er wordt niet zomaar ergens om gespeeld, er staat namelijk een Champions League of Darts ticket op het spel!

Welke spelers plaatsen zich hiervoor?

– Eredivisie: de beste 16 spelers
– 1e divisie: de beste 24 spelers
– 2e divisie: de beste 32 spelers
– 3e divisie: de beste 32 spelers

In de Speler van het Seizoen klassementen per divisie op onze site plaatsen zich de bovengenoemde hoogst geplaatste spelers met een groen bolletje voor hun naam. Spelers die meer dan 13 keer hebben deelgenomen aan de competitie krijgen een groen bolletje voor hun naam. indien er afmeldingen zijn zullen wij de 8 spelers die onder de hoogste spelers staan benaderen om mee te doen. Bij meer dan 8 afmeldingen per divisie zal er niet verder worden aangevuld. Al diegenen die buiten deze aantallen vallen zullen dus niet geplaatst zijn.

Claims zijn in deze ranglijsten niet meegenomen aangezien er bij claims geen sprake is van een gespeelde wedstrijd.

Op de avond zelf zal er per divisie worden gestreden om de titel in een poulefase en daarna knock-out wedstrijden. Nadat alle vier de toernooien zijn gespeeld strijden de vier winnaars nog om een Champions League of Darts ticket! De winnaar van de Ere en 2e divisie en de winnaar van de 1e en 3e divisie spelen tegen elkaar. De twee winnaars spelen daarna de finale om het CLOD-ticket.

Ook is er dit jaar een apart damestoernooi! Hiervoor plaatsen zich:

– Eredivisie: 1 speelster
– 1e divisie: 1 speelster
– 2e divisie: 2 speelsters
– 3e divisie: 4 speelsters

Ook hiervoor geldt weer: de hoogste geplaatste dames per divisie met een groen bolletje voor hun naam zijn geplaatst. De dames spelen in 2 poules van 4 met daarna een halve finale en een finale om het Champions League of Darts ticket, aangezien een strijd per divisie voor de dames niet mogelijk is.

Belangrijk: indien er afmeldingen zijn voor beide toernooien zullen wij de 8 spelers die onder de hoogste spelers staan benaderen om mee te doen. Bij meer dan 8 afmeldingen per divisie zal er niet verder worden aangevuld. Indien er in een divisie zich niemand plaatst (dames) zal deze plaats komen te vervallen.

Jeugdspelers kunnen wél meedoen met Speler van het Seizoen maar kunnen geen kans maken op het Champions League of Darts ticket. Indien een jeugdspeler wint mag de eerstvolgende meedoen om het CLOD-ticket.

Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met ledenadministratie@rdbdarts.nl of bellen/appen met 06-21911552.

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *