In een goedgevuld Zalencentrum de Hoendrik in Herveld werd afgelopen vrijdag, 8 juni, het Speler van Seizoen gespeeld. 8 Eredivisiespelers, 18 1e divisiespelers, 18 2e divisiespelers, 15 3e divisiespelers en 6 dames gingen strijden om de dagprijzen én het Champions League of Darts Ticket.

Na een lange poulefase en een paar sterke knockout rondes volgden dan toch de finales. In de Eredivisie was het Bjorn Fransen die er opnieuw met de hoofdprijs vandoor ging door Dennis Kraak met 4-1 te verslaan. Hans Achten versloeg Djordy Veenhoof in de 1e divisie finale met 4-3. Ook de 2e divisie ging all the way en was een prooi voor Daniel Gerrits die Jeffrey Otten verschalkte. Robin Engelaar was de beste in de 3e divisie. Hij won met 4-2 van Joseph Pluymboom. Tot slot de dames. Daarin was Kelly Streef in een spannende finale met 4-2 te sterk voor de verrassing van de avond Djamilla Kroon. Daarmee pakte Kelly het Champions League of Darts ticket.

Bij de heren moest daar nog even om gestreden worden. De beste spelers per divisie moesten ook nog even tegen elkaar strijden. Bjorn Fransen uit de Eredivisie nam het op tegen Daniel Gerrits uit de 2e divisie. Bjorn won overtuigend met 3-1. Hans Achten versloeg Robin Engelaar met dezelfde cijfers. Een finale tussen de Eredivisie en 1e divisie dus. Maar daarin was het voor Hans Achten op, Bjorn Fransen ging er met de winst vandoor én het Champions League of Darts ticket.

Wij feliciteren alle spelers met hun resultaten én prijzen.