Kampioenswedstrijden
’t Kroegje 2 is er vandaag in geslaagd algeheel kampioen te worden van de derde divisie. Na een zinderende wedstrijd tegen Kansloos trok ’t Kroegje 2 aan het langste eind. Dit betekent tevens dat ’t Kroegje 2 in Loosdrecht gaat strijden voor het Nederlandse Kampioenschap derde divisie.

In de halve finale wist ’t Kroegje maar nipt met 4-5 te winnen van DC Marty’s. Na een 1-3 voorsprong na de singles kwam DC Marty’s sterk terug tot 4-4, maar ’t Kroegje 2 wist toch nog op het nippertje het beslissende vijfde punt binnen te slepen. In de finale moest ’t Kroegje 2 het opnemen tegen een oude bekende, dartteam Kansloos uit Groesbeek, het team waar ze het vorige seizoen nog mee streden om het kampioenschap in de vierde divisie, en dit met een tweede plaats moesten bekopen. In de halve finale versloeg Kansloos overtuigend met 5-2 de Teersdijk 2 uit Wijchen.

In de finale ging het gelijk op. Na de singles was de tussenstand 2-2. Kansloos kwam op voorsprong in de tac-tics en leek af te gaan op een overwinning, maar ’t Kroegje 2 kwam erg sterk terug en de beslissing moest uiteindelijk vallen in de teamronde. Kansloos gooide erg sterk, maar wist de dubbel uiteindelijk niet te gooien. Uitgerekend de speler die beide wedstrijden niet lekker in z’n vel was gooide met de tweede pijl de dubbel 10 uit, waarmee het feest voor ’t Kroegje 2 compleet was.

Uitslagen
Kansloos – Teersdijk 2: 5-2
DC Marty’s – ’t Kroegje 2: 4-5

Kansloos – ’t Kroegje 2: 4-5

Promotiewedstrijden
Mochten er dartteams wegvallen in de tweede divisie, dan is Break a Leg het eerste teams dat recht heeft op een promotieplaats. Na een 2-5 overwinning in de halve finale op ’t Uitzicht 7en een 5-2 overwinning in de finale op Kegro Darts.

Uitslagen
’t Uitzicht 7 – Break a Leg: 2-5
Chaos – Kegro Darts: 1-5

’t Uitzicht 7 – Chaos: 0-5 (3e/4e plaats)
Break a Leg – Kegro Darts: 5-2 (1e/2e plaats)

1. Break a Leg
2. Kegro Darts
3. Chaos
4. ’t Uitzicht 7