The Vogue is Nederlands Kampioen derde divisie! Briljant!!
Vandaag, zaterdag 1 juli, schrijft The Vogue historie voor de Rivierenland Darts Bond. Meer dan vijftien jaren is het geleden toen ´t Bieske het Nederlands kampioenschap voor de eredivisie binnensleepte voor de RDB. Vijftien jaren hebben we moeten wachten op een nieuwe kampioen. ’t Kroegje 1 was er de afgelopen jaren enkele malen dichtbij evenals The Vogue zelf vorig jaar toen de finale voor het kampioenschap van de vierde divisie nipt verloren ging.
Vandaag was het dan zover. Captain Fons Hardeman, Jermaine Hardeman, Dennis Beeren, Stefan Gerritsen en Raymond Spenkelink vertegenwoordigden de RDB in Loosdrecht op het kampioenschap voor de derde divisie.
De blakende vorm waar het team het hele jaar al in steekt kwam er ook in Loosdrecht volledig uit. Superieur werden de wedstrijden in hun voordeel beslist. Geen moment kwamen zij echt in gevaar. Een niet te stuiten overwinningsmars richting finale. En ook in de finale werd het een oppermachtig optreden van The Vogue; de tegenstanders moesten al snel het hoofd buigen en erkennen dat ze niet tegen The Vogue waren opgewassen.

The Vogue sluit hiermee een fantastich seizoen af; Kampioen van divisie 3E, Algeheel Kampioen derde divisie, Winnaar Rivierenland Masters, Winnaar Supercup, Gelders Kampioen derde divisie en de mooiste prijs van het seizoen Kampioen van Nederland 3e divisie.

het bestuur wil bij deze Fons Hardeman, Jermaine Hardeman, Dennis Beeren, Stefan Gerritsen, Raymond Spenkelink en de aanhang van The Vogue hartelijk feliciteren met deze historische prestatie.Foto: Jan van de Laar