Uiterlijke datum speelweek 9, 10, 11 verschoven

Wegens het vele uitstellen van wedstrijden op sinterklaasavond en de problemen die vele teams hebben met het vinden van nieuwe datums voor hun wedstrijden is de volgende uitzondering door het bestuur besloten:

– De uitgestelde wedstrijden waarvoor nog geen nieuwe datum is en die oorspronkelijk plaats zouden vinden in speelweek 9, 10 of 11, kunnen worden gespeeld tot en met 30 januari 2009. Dit houdt wel in dat ALLE formulieren van deze wedstrijden op zondag 1 februari ingeleverd moeten zijn. Is er een formulier nog niet ingeleverd op 1 februari, zal dit onherroepelijk de nulpuntenregel tot gevolg hebben.

– De uitgestelde wedstrijden waarvoor wel een datum is gevonden en die oorspronkelijk plaats zouden vinden in speelweek 9, 10 of 11 blijven hun nieuwe datum behouden.

– ALLE wedstrijden uit speelweek 1 tot en met 8 kunnen uiterlijk tot 2 januari gespeeld worden. Bij de formulieren van speelweek 1 tot en met 8 die nog niet zijn ingeleverd op 9 januari, volgt onherroepelijk de nulpuntenregel.

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *