Uitnodiging ALV 12 juni a.s.

Beste leden van de RDB,

 

Graag nodigen wij jullie uit voor de Algemene  Ledenvergadering van de RDB. Deze zal plaatsvinden op dinsdag 12 juni om  20.00 in café de Vrijboom in Beuningen. Deze Algemene Ledenvergadering is  noodzakelijk naar aanleiding van het aftreden van het voltallig bestuur op 2  mei jl.

 

De Rivierenland Darts Bond is daarmee op dit moment stuurloos. Het zou dus kunnen dat er volgend jaar in de regio Nijmegen niet meer gedart kan worden! Daarom is het nog steeds van het grootste belang dat er zich nieuwe bestuursleden aanmelden zodat er ook volgend jaar gedart kan worden in de regio Nijmegen! Aanmelden kan nog nog steeds! Dit kan via voorzitter@rdbdarts.nl

 

Dit geldt ook voor het  indienen van reglementswijzigingen en andere vergaderpunten. Deze kunnen gestuurd worden naar voorzitter@rdbdarts.nl. Alleen schriftelijke vragen of  vergaderpunten zullen worden meegenomen op de ALV.

 

Met vriendelijke groet,
Het interim bestuur van de Rivierenland Darts Bond

 

Als u zelf niet kunt komen kunt u mensen machtigen voor u te stemmen. Per persoon mogen er 2 machtigingen worden meegenomen. Echter, per persoon mag u 1 iemand machtigen om voor u te stemmen. Het machtigingsformulier staat hier:

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *