Uitnodiging Ledenforum 2020

Het bestuur van de Rivierenland Darts Bond nodigt alle leden van harte uit om voorafgaand aan de voorjaarseditie van de Algemene Ledenvergadering deel te nemen aan het ledenforum.

Deze avond zal in het teken staan levendige discussies over de toekomst van onze dartsbond, spelregels, onze ranking, de LaCo selectie, speelgelegenheden, de eindejaarsactiviteiten, ledengroei en wat er nog meer ter tafel komt.

Omdat ons verzorgingsgebied aanzienlijk is gegroeid de afgelopen jaren zal het forum op liefst 3 locaties tegelijkertijd plaatsvinden op maandag 2 maart a.s. in Wijchen, Beneden Leeuwen en Gennep en begint om 20.00 uur.

Uiteraard willen wij dat er voldoende deelname is op de verschillende locaties, dus zal er een simpel aanmeldformulier op onze website worden geplaatst waar ieder RDB lid zich kan aanmelden voor één van de locaties. Aanmelden kan tot en met vrijdag 21 februari. Om het forum doorgang te laten vinden dienen er minimaal 20 aanmeldingen per locatie te zijn.

Algemene Ledenvergadering 2020 – voorjaarseditie

De algemene ledenvergadering zal dit jaar bestaan twee edities; één vergadering gericht op het spel en één gericht op het financiële aspect van onze bond. De fora dienen ter input van de belangrijkste onderwerpen die op de agenda gezet zullen worden en ter stemming zullen worden gebracht. Onderwerpen kunnen zowel voor de korte als middellange termijn van belang zijn voor onze dartsbond.

Daarnaast roept het bestuur haar leden op zich voorafgaand aan de Algemene Ledenvergadering van 29 maart 2020 verkiesbaar te stellen voor een bestuursfunctie of om zitting te nemen in één van onze commissies. De vacatures en beschrijvingen van de taken en werkzaamheden zijn uitgebreid terug te vinden op onze website onder de onderwerpen ‘vacatures’ en ‘informatie’. Aanmelden kan via een e-mail naar voorzitter@rdbdarts.nl.

Er is dit keer tevens gekozen om de ALV niet langer te organiseren op een speeldag. Wij hopen dat er hierdoor meer leden in de gelegenheid zijn om deel te nemen aan dé plek om hun stem te laten gelden en mening te laten horen.

Doel van het forum

Het doel is om de RDB voor de komende jaren te voorzien met directe input vanuit de leden. Wat vinden de leden nu echt van belang? Welke zaken zien de leden graag anders? Welke ontwikkelingen worden er gemist?

Alle leden krijgen tot en met zondag 22 maart de gelegenheid om een voorstel in te dienen* tot reglementswijziging. Hierna sluit deze termijn en zullen eventuele nieuwe voorstellen niet meer in behandeling worden genomen tijdens de ledenvergadering van 2020. Alle ingediende voorstellen zullen uiterlijk 23 maart 2020 op onze website worden gepubliceerd.

Het bestuur verzoekt alle speelgelegenheden en captains om team(s) dan wel teamgenoten in te lichten over het ledenforum en de ALV zodat we een representatieve opkomst hebben!

Wij hopen iedereen te zien op 2 en 29 maart!

* voorstellen tot reglementswijzigingen kunnen worden ingediend via secretaris@rdbdarts.nl

[et_pb_dcgd_gravity_divi_module _builder_version=”3.29.3″ gf_form=”8″ show_description=”off” hover_enabled=”0″][/et_pb_dcgd_gravity_divi_module]

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *