Uitstellen wedstrijden na speelweek 19 niet meer mogelijk

Het uitstellen van wedstrijden is in de laatste drie speelweken (20, 21 en 22) niet meer mogelijk. Een wedstrijd naar een eerdere datum verplaatsen is wel toegestaan.
Tevens moeten alle uitgestelde wedstrijden die tot en met 19 zijn uitgesteld na de laatste inhaalweek zijn ingehaald. De laatste inhaalweek loopt van 4 t/m 8 april. Wedstrijden die na 8 april nog niet zijn ingehaald worden 0-0 verklaard.
Deze regel over uitgestelde wedstrijden staat beschreven in artikel 13 van het reglement van wedstrijden en is bedoeld om de belangrijke laatste drie weken soepel en eerlijk te laten verlopen zodat er geen enkele vorm van competitievervalsing kan optreden.
Let dus goed op! Heeft u problemen om in de laatste drie speelweken een wedstrijd op de oorspronkelijke datum te spelen dan moet u die wedstrijd eerder spelen!

Bondskantoor na 1 april gesloten

Het bondskantoor is vanaf 1 april gesloten. U kunt na 1 april geen nieuwe leden meer inschrijven. Het laatste bondskantooruur is woensdag 30 maart. Omdat dit samenvalt met de ALV wordt dit bondskantooruur na afloop van de ALV in café ‘t Mirakel gehouden

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *