De Rivierenland Darts Bond (hierna: R.D.B.) is een dartsvereniging uit Nijmegen met circa 1100 leden. Als dartsvereniging organiseren wij een jaarlijkse competitie die bestaat uit vier klassen en toernooien die meetellen voor de jaarlijkse R.D.B.-ranking.

Sinds het vertrek van Micha Jans afgelopen oktober, is de functie van ledenadministrateur vacant. Uiteraard kunnen wij lastig functioneren zonder ledenadministrateur, Wij nodigen ieder R.D.B.-lid uit om te reageren vóór 1 december 2019. Reageren kan door interesse te laten blijken per mail aan onze voorzitter Stef Onderstal (voorzitter@rdbdarts.nl). Ook voor vragen kan contact worden opgenomen per mail. De functie is onbezoldigd.

De werkzaamheden van de ledenadministrateur in het kort:

– Het controleren van de team- en spelersgegevens op volledigheid en correctheid in het online programma Teambeheer. Het zwaartepunt hiervan ligt in de inschrijfperiode vlak na het einde van het seizoen, tijdens het seizoen dienen enkel nieuwe inschrijvingen gecontroleerd te worden.
– Het verzorgen van het contact met de Nederlandse Dart Bond (hierna: N.D.B.) m.b.t. onze ledenaantallen en de verplichte afdracht hiervoor aan de N.D.B.
– Het inschrijven van teams voor de jaarlijkse landelijke divisie- en bekerkampioenschappen, alsmede het inschrijven van individuele spelers voor het nationale selectietoernooi en de N.D.B. Masters.
– Het bijwonen van bestuursvergaderingen (ongeveer zes maal per jaar), daar de ledenadministrateur onderdeel is van het bestuur. Het is niet van essentieel belang om bij elke bestuursvergadering aanwezig te zijn.
– De persoon dient op correcte wijze vragen te kunnen beantwoorden m.b.t. de taken van de ledenadministrateur.

Welk persoon zoeken wij?

– De persoon dient nauwkeurig te werk te kunnen gaan.
– Ervaring als ledenadministrateur en/of ervaring in het gebruik van Teambeheer is een pré.
Sollicitatieprocedure:
– Iedere persoon die solliciteert vóór 1 december wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek met (een deel van) het dagelijks bestuur (Stef Onderstal, Nick Pol en/of Joost Geurts). Deze uitnodiging volgt per mail.
– Wij benoemen de persoon waarnaar onze voorkeur uitgaat ad-interim als ledenadministrateur, waarna deze bij de volgende Algemene Ledenvergadering officieel wordt aangedragen ter stemming.
– Mochten wij geen reacties ontvangen vóór 1 december, blijft de functie openstaan totdat wij een geschikt persoon hebben gevonden.
Wij kijken uit naar de reacties!

Met vriendelijke groet,
Bestuur R.D.B.