Beste leden van de R.D.B.,

Zoals velen van jullie al hebben vernomen heeft Micha na 13 jaar tomeloze inzet zich per direct teruggetrokken uit het bestuur. Hij is hierdoor niet langer actief als bestuurslid en ledenadministrator. Zijn beweegredenen heeft Micha zelf mooi verwoord op zijn Facebook en heeft hij vorige week persoonlijk toegelicht op de bestuursvergadering.

Het bestuur wenst Micha te bedanken voor zijn jarenlange trouwe dienst en zal zijn afscheid niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Hierover later meer.

Micha is sinds zijn intrede in het bestuur van de RDB de rots in de branding geworden van het bestuur en vele van haar leden. Iedereen wist de weg richting Micha te vinden en hem in te schakelen bij vragen en problemen. Hij organiseerde vol overgave de eindtoernooien, bekerfinaledagen, promotie/degradatiewedstrijden, rankingtoernooien en wat wel nog niet meer. Ook is hij een belangrijke pilaar geworden voor onze LaCo teams. Hondstrouw, altijd aanwezig, altijd goed voor een positieve noot en apetrots op de prestaties van onze heren en vooral ‘zijn’ dames. Stoppen op je hoogtepunt, dat is Micha zeker gelukt met de dames. Afsluiten met een Nederlands kampioenschap is niet voor velen weggelegd.

Het is voor het bestuur dan ook ondenkbaar om Micha niet nog één keer in de spotlight te zetten. Dit gaan we dan ook zeker op korte termijn doen, meer informatie hierover volgt spoedig.

Het bestuur vraagt al haar leden om vanaf heden enkel nog contact te zoeken met Micha als je nog een plekje in de auto over hebt richting de grote toernooien, een koppelmaatje zoekt, hem veilig thuisbrengt na een LaCo wedstrijd of simpelweg een plaatje aan te vragen tijdens zijn dagelijkse show op RN7.

Voor alle RDB gerelateerde zaken verzoeken wij een ieder vanaf heden bij vragen, opmerkingen of problemen bij wedstrijdzaken te mailen naar wedstrijden@rdbdarts.nl en voor zaken aangaande het lidmaatschap te mailen naar ledenadministratie@rdbdarts.nl.

Met sportieve groet,

Bestuur RDB