RDB ALV 2018/2019: LIEFST 17 VOORSTELLEN TOT REGLEMENTSWIJZIGING INGEDIEND!
 
Dit jaar zal er tijdens de ALV het hoofd gebogen moeten worden over een record aantal voorstellen tot reglementswijzigingen. De leden laten zich duidelijk horen in een poging om onze competities nog aantrekkelijker te maken! Wat te denken van het vervallen van de bierronde voor de Eredivisie? Of een compleet nieuwe opzet voor onze bekertoernooien? Een nieuw idee hoe een beslissende leg begonnen mag worden? Of het vervroegen van de aanvangstijd van de competitiewedstrijden? Tac-tics in de tweede divisie?! Of een nieuwe promotie/degratieregeling? Er valt genoeg te bespreken aanstaande dinsdag in Beuningen!
Lees snel de samenvatting van alle ingediende punten, keurig verwerkt door onze secretaris in een overzicht met de huidige tekst en een eventuele nieuwe tekst voor ons reglement der wedstrijden.
Let op, de ALV is niet het platform voor onnodige discussies dus heb je een vraag of opmerking laat het ons voorafgaand aan de ALV weten via secretaris@rdbdarts.nl.
Hopelijk laten aanstaande dinsdag zo veel mogelijk leden hun stem horen tijdens de ALV. We starten aanstaande dinsdag, 28 mei, om 20:00 uur in de bovenzaal van de Vrijboom. Tot dan!
Met vriendelijke groet,
Bestuur RDB
Alle voorstellen zijn te vinden via deze link: