Wesley van den Hurk winnaar van 3e Rivierenland Ranking

Afgelopen zaterdag, 2 november, vond de 3e Rivierenland Ranking plaats. Opnieuw waren we te gast in Gasterij ’t Koetshuis in Reek waar het weer zeer gezellig was. Opnieuw was de opkomst goed te noemen want liefst 42 man mochten we verwelkomen.

 

8 poules van 4 en 2 poules van 5 was het resultaat van de loting, verdeeld over 8 banen. Rond 22.15 kon de knock-out fase al een aanvang nemen.

 

Ondertussen vond onze loterij gretig aftrek met allerlei leuke prijzen die er te winnen vielen. Op het eind van de avond waren zowaar alle enveloppen verkocht!

 

Aangekomen bij de kwartfinales. Joost Derksen moest het opnemen tegen Peter Makken en boekte een makkelijke 3-1 overwinning. De goed in vorm zijnde Wesley van den Hurk rekende binnen de korste keren af met 3-0. Danny van Klompenburg moest het opnemen tegen Nick Hijmans en won met 3-1. Jordy Terburg was gauw klaar met Vincent van Gemen: 3-0.

 

In de halve finale aan Joost Derksen de schone taak het Wesley van den Hurk lastig te maken. Dit lukte echter niet want Wesley gunde Joost geen enkele leg: 4-0. Het duel tussen Danny van Klompenburg en Jordy Terburg was iets spannender. In het begin ging de partij gelijk op maar Jordy drukte uiteindelijk toch door en won met 4-2.

 

En zo stond Wesley van den Hurk voor de 3e keer achtereen in de finale. De 1e ranking ging naar hem, de 2e niet. Jordy Terburg was dus zijn tegenstander in de finale. En dat er tegen Wesley op dit moment geen houden aan is bleek ook nu weer. Slechts 2 legs gingen naar Jordy, de andere 5 naar Wesley zelf waardoor hij zich voor de 2e keer rankingwinnaar mocht noemen.

 

In de verliezersronde ging de eerste kwarfinale tussen Robert-Jan Heijnen en Anita Zomerschoe. Robert-Jan won hierin met 2-0. Hans van den Elzen kon dezelfde cijfers overleggen tegen Jos Megens. Ook Lars Fransen won zijn partij met 2-0 van Kaylee van der Steen. Djordy Veenhof was met dezelfde cijfers te sterk voor Klaas Groet.

 

In de halve finale won Robert-Jan Heijnen met een duidelijke 3-0 van Hans van der Elzen. Djordy Veenhof gunde Lars Fransen nog een leg in de andere halve finale maar ging er uiteindelijk met de 3-1 winst vandoor.

 

In de finale liet Djordy er geen gras over groeien. Robert-Jan werd ijskoud met 4-0 opzij gezet waarmee Djordy de verliezersronde op zijn naam schreef.

 

Kaylee van der Steen mocht zich deze avond de beste dame noemen.

 

En zo kwam er een eind aan een zeer geslaagde en supergezellige avond. Over 4 weken, op zaterdag 30 november staan we in Sjonnie’s Café in Opheusden. We hopen jullie dan allemaal weer te zien.

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *