Op 7 november vindt in Zaal Verploegen in Wijchen de 3e RDB ING-ranking plaats. In tegenstelling tot de vorige twee toernooien heeft de organisatie een aantal belangrijke wijzigingen doorgevoerd. De belangrijke wijzigingen zijn:

– de inschrijving start om 18.30 en duurt tot 19.30
– het toernooi start om 20.00
ook niet-leden maken nu kans op de volledige dagprijzen!

De eindranking zal dit jaar ook uitgebreid worden. De beste 48 heren en 12 dames worden uitgenodigd voor de eindranking die plaats zal vinden op 8 mei. Deze feestelijke avond zal voor hen inclusief buffet zijn. Verdere informatie volgt. 

Verder heeft de organisatie besloten een leuke actie op touw te zetten. Leden die dit seizoen al tenminste één van de rankings gegooid hebben mogen een introducé meebrengen om ook eens een ranking te gooien. Dit kunnen leden en niet-leden zijn. Beide personen betalen dat toernooi dan slechts €5,00 in plaats van €8.00. Dit geldt dus voor de rest van het seizoen. De introducé mag dit seizoen echter nog niet aan de ranking deelgenomen hebben. Op een volgend toernooi mag je natuurlijk weer een introducé meenemen, maar niet dezelfde, die heeft dan immers al meegespeeld!

Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met de organisatie onder ranking@rdbdarts.nl.

We zien iedereen graag op 7 november a.s. Tot dan!