Winmau tickets; RDB-ers internationaal sterk bezig

Op het internationale podium hebben de RDB-ers goede zaken gedaan.
De meest recente successen werden op de Open Frankrijk gehaald. Een bont gezelschap van 13 personen (niet allen RDB-leden) reisde vanuit ’t Kroegje Rheden af naar Epinal om een gooi te doen naar de 2 Winmau tickets die er te verdienen waren. Het resultaat was 12 bekers en 2 Winmau tickets.
Mark Wensink werd tweede in het singletoernooi. Hij verloor de finale van Dennis te Kloese, een speler van de ADO, Arnhem. Dennis verdiende een ticket voor de Winmau, Mark was al in het bezit van dit ticket omdat hij in de selectie van het nederlands team zit.
In het koppeltoernooi was er de winst voor Herben Gerritsen en Mark Wensink. LACO-speelster Linda Seegers haalde samen met Sacci Koelman een keurige tweede plaats in het dameskoppeltoernooi. Saccie Koelman won tevens het singletoernooi en zij mag ook naar de Winmau

En dan is er de waardering voor Jordy Terburg. Door zijn goede internationale prestaties is Jordy ook geslecteerd voor de Winmau World Masters in Bridlington-Engeland, die gehouden wordt op 16 t/m 18 november .

De Winmau World Masters is na de Lakeside het meest prestigieuze toernooi van de BDO/WDF. Voorafgaand aan de Winmau zullen er tevens
voorrondes voor de Lakeside plaatsvinden. Jordy mag ook aan deze voorrondes deelnemen.
Jordy Terburg is erg trots en blij met deze selectie. “Ik zal voor het
Winmau Open en de voorrondes Lakeside nog meer gaan trainen.”
“Minder werken en minimaal 5 uur per dag trainen zullen hopelijk voor een
goede voorbereiding zorgen om goed voor de dag te kunnen komen op deze
belangrijke toernooien.”, aldus Jordy Terburg.

Onze wereldkampioen, Dick van Dijk, heeft eveneens een ticket voor de Winmau ontvangen. Over Dick moeten we u helaas berichten dat hij met gezondheidsproblemen kampt. Dick is vorige week opgenomen in het ziekenhuis met hartproblemen en zal vandaag (maandag 8 oktober) geopereerd worden. We wensen Dick alle sterkte met de operatie en met het herstel daarvan.

En ook in het juniorentoernooi op de Winmau World Masters is de RDB vertegenwoordigd. Wesley vd Hurk heeft een fantastisch seizoen gespeeld en mag in november in het engelse Bridlington bij het jeugdtoernooi een poging doen om de titel te behalen.

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *