Het nieuwe dartsseizoen staat alweer voor de deur. Zoals gebruikelijk openen we de RDB-competitie met de eerste ronde van de beide bekertoernooien.
De eerste ronde van de Rivierenland Masters en van de Rivierenland Trophy wordt gespeeld in de week van maandag 8 t/m vrijdag 12 september.
De loting voor deze eerste ronde vindt plaats op zaterdag 16 augustus in DartShop Nijmegen. Aanvang 12.00 uur. Iedereen is welkom om de loting bij te wonen.

De Rivierenland Masters telt 32 teams; de 12 eredivisieteams en de 20 teams die de afgelopen drie jaren het beste in de bekertoernooien hebben gepresteerd. De Masters spelen dubbelrondig, een uit- en een thuiswedstrijd. Er wordt gespeeld volgens het speltype van de 1e divisie.
In de Rivierenland Trophy zijn er 191 deelnemende teams. In deze eerste voorronde komen 126 van de 191 teams in actie. 64 teams zijn vrijgeloot. Ziet u uw teamnaam na de publicatie niet op het programma van de eerste ronde staan en heeft u zich wel ingeschreven, dan is uw team dus vrijgeloot. In de Trophy wordt het speltype van de 3e divisie gespeeld (koppels tac-tics).

Op maandag 15 september begint de eerste ronde van de competitie.
De pouleindeling komt na de captainsbijeenkomst online te staan. De captainsbijeenkomst is op woensdag 3 september.