Zondag 28 oktober Open Rivierenland in Sporthal de Spil in Lent

Op zondag 28 oktober organiseert de Rivierenland Darts Bond voor de tweede keer dit jaar het Open Rivierenland, oftewel het 7e NDB-toernooi van dit jaar, in Sporthal de Spil in Lent. Alle relevantie informatie vind u hieronder. Lees deze goed door. We zien u graag op de 28ste!

 

Algemene informatie

 

Deelname aan een Rankingtoernooi kan alleen als je gerechtigd bent om deel te kunnen nemen aan de Winmau World Masters en de Lakeside, en ook gerechtigd bent om voor het Nederlands team uit te kunnen komen. Je dient dus in het bezit te zijn van de Nederlandse nationaliteit. Als speler teken je voor bovenstaande middels het inschrijfbriefje.

Voor het behalen van Rankingpunten dient men lid te zijn van een aangesloten lidorganisaties. Bij de eerste Ranking kun je bij de inschrijftafel op vertoon van je ledenpas van de lidorganisatie en ID kaart een NDB Ranking nummer aanvragen. Dit nummer kun je vervolgens voor alle NDB Rankings gebruiken. Deelnemers die niet lid zijn mogen wel deelnemen, maar zullen geen punten ontvangen.

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *