Meedoenregeling

Is darten jouw grote passie, maar gooi je alleen in je thuisomgeving? Lijkt het je ontzettend leuk om competitie te gaan darten? Je voor een sport inschrijven is helaas financieel niet voor iedereen een optie. De gemeente Nijmegen heeft hiervoor de meedoenregeling in het leven geroepen.

Met de meedoenregeling kunnen mensen met een laag inkomen voor maximaal 150 euro per jaar een cursus of activiteit doen. Omdat wij vinden dat iedereen ongeacht zijn of haar inkomen moet kunnen darten als men dit wil, mogen wij met trots aankondigen dat je vanaf heden de meedoenregeling óók kan gebruiken om lid te worden van de RDB! Dit geldt voor alle leden, dus zowel bestaande als nieuwe leden.

Ben je woonachtig in Nijmegen, 18 jaar of ouder en voldoe je aan de maximale inkomenseis? Dan kun je de meedoenregeling aanvragen via de gemeente Nijmegen. Voor de voorwaarden en verdere uitleg over de meedoenregeling verwijzen we je graag naar de onderstaande link:

https://www.nijmegen.nl/diensten/uitkering-schulden-laag-inkomen/meedoenregeling/

RDB-Pakketten

Via deze regeling kun je meedoen met de competities van de RDB. Er zijn twee ‘pakketten’ waaruit je kunt kiezen:

(1) Een jaar lang gratis competitie darten, inclusief beginners kit!

Dit pakket bevat het volgende:

  • Contributie 2020-2021
  • Lidmaatschap Nederlandse Dart Bond
  • Longfield dartbord
  • 90% tungsten professionele darts met hierbij flights en shafts
  • Surroundring ter bescherming van de muur

(2) Een jaar lang gratis competitie en toernooien darten!

Dit pakket bevat het volgende:

  • Contributie 2020-2021
  • Lidmaatschap Nederlandse Dart Bond
  • Inschrijving voor RDB (ranking)toernooien
  • Een Winmau Blade 5 dartbord

Mocht je je reeds ingeschreven hebben voor het aankomende seizoen maar wel in aanmerking komen voor de meedoenregeling, neem dan even contact op met Joost Geurts (penningmeester) op mailadres: penningmeester@rdbdarts.nl. Hij kan met terugwerkende kracht de voucher activeren én het reeds voldane inschrijfgeld terugbetalen.

Let op! De meedoenregeling is uitsluitend voor mensen woonachtig in de gemeente Nijmegen. Kom je uit een andere gemeente en biedt deze gemeente ook iets soortgelijks aan, neem dan even contact op met Kristy Deckers (activiteiten coördinator) op mailadres: activiteiten@rdbdarts.nl. Dan gaan wij kijken wat de mogelijkheden zijn via jouw gemeente!

Met sportieve groet,

Bestuur RDB