De wedstrijdleiding van de RDB-ranking bestaat momenteel uit drie personen; Jolanda Verstegen, John Reuvers en Serge Terburg. Deze bezetting is te krap om elke toernooiavond volledig bezet aanwezig te zijn.
Bij elke ranking worden er drie wedstrijdleiders ingeschakeld. Dit betekent dat we nu geen vervanging hebben als een van de drie personen niet beschikbaar is op de wedstrijdavond. Bij de vorige ranking in het Triavium moest wedstrijdsecretaris Robert Bloemendaal inspringen om het team te completeren.
Dit heeft het nadeel dat Robert zijn eigenlijke taken op zo’n avond nauwelijks kan uitvoeren. Met name nu het deelnemersveld enorm is toegenomen is deze situatie niet ideaal.
Daarom zoeken we nog een vierde persoon die het team kan versterken. De belangrijkste taken van een wedstrijdleider zijn het bijhouden van de sheets en het uitschrijven van de wedstrijdkaarten.
Wie heeft interesse om deze taak op zich te nemen? Indien u interesse heeft kunt u contact opnemen met Robert Bloemendaal, r.bloemendaal@rdbdarts.nl of 024-8443017