Op zaterdag 22 maart gaat de RDB-ranking naar Zaal de Molen in Malden, een grote, gezellige locatie die prima voldoet aan de voorwaarden voor een groot toernooi.
We naderen de climax van de RDB-ranking. Het is het zesde rankingtoernooi en er zijn nog vele, vele spelers die een kans maken op een plaats bij de eerste tweeendertig. Buiten de top tien is het dringen geblazen, niemand is al verzekerd van een plek voor het eindtoernooi in De Vrijboom. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een spannend en gezellig toernooi.

De vorige ranking kwam er een eind aan de zegereeks van Jermaine Hardeman, de onbetwiste klassementsleider van dit seizoen. Onze jongste deelnemer, Gilbert van der Meijden, boekte een fraaie toernooioverwinning en staat inmiddels op een kansrijke positie in het algemeen klassement. In Zaal de Molen kunnen we ongetwijfeld weer prachtige confrontaties tussen de topspelers verwachten.

Champions League of Darts – inschrijving
Deze ranking staat ook in het teken van de Champions League of Darts. De Champions League of Darts is een evenement georganiseerd door Zuiderduin Masters in samenwerking met de NDB. Iedere dartsbond mag zijn beste spelers afvaardigen naar dit prestigieuze toernooi. De RDB mag twee spelers uit elke categorie (heren, dames, jongens, meisjes en aspiranten) afvaardigen.
Om te bepalen wie namens de RDB naar de Champions League gaan worden er voor de heren en dames twee toernooien georganiseerd. De winnaars van deze toernooien worden dit jaar naar de Champions League uitgezonden.
Op de RDB-ranking in Zaal de Molen kunt u zich inschrijven voor één of voor beide toernooien.
Voor meer informatie kijk onder het kopje “Champions League”.

Zaal Verploegen, een terugblik….


bestuur in overleg met Cillessen

Tekst: Robert Bloemendaal
Foto’s: Jeanne Stoop